Nabídka

Zabývám se především složitější modelací fugurek, květin a předmětů, tvorbou 3D dortů dle fantazie či doložené fotografie. Značnou část mé tvorby zahrnuje v poslední době malba na potahovou hmotu a další výtvarné techniky např. reliéfní strukturovaná malba atd.

Ráda ale udělám i klasický dort, kulatý, hranatý či jinak tvarovaný, veselý pro děti či decentní pro dospělé. Kromě sladkých dortů mohu udělat i slanou variantu, mám zkušenosti s dorty bezlepkovými, bezvaječnými i bezlaktózovými a to bez vlivu na výsledný vzhled (viz. rybníček, dětský dort se šnečkem).

Nabízím široký (troufám si říct bezkonkurenční) výběr krémů a náplní dortů z čerstvých surovin. A pokud máte chuť na nějaký, který jste v mém výčtu nenašli, neváhejte si o něj napsat, sama si vyvíjím nové receptury.

Korpusy:

Světlé: vanilkový, citrónový, kávový, ořechový, banánový, medovník

Tmavé: kakaový, čokoládový, kakaovo-kávový, čokoládový s ořechy, red velvet (s či bez barviv)

Extra: vanilkový s kousky čokolády, zebra, šachovnice, barevné prvky

 

Krémy a náplně:

skořicový máslový či odlehčený mascarpone a šlehačkou

Povrchová úprava:

Zdobení krémem, ať už máslovým či s odlehčeným základem (šlehačka, pudink, tvaroh, mascarpone, ganache)

Potažení fondánem (italská Pasta Dama,ochucená mandlovou či vanilkovou esencí), White Icing s lehkou vanilkovo-citrónovou příchutí, holandským marcipánem či čokoládovou hmotou (tmavá i bílá)

Potažení boků čokoládou či polevou dekorovanou čokotransferem, výborně se kombinuje s pokladení čerstvým ovocem

Čerstvé květiny, čerstvé ovoce

Modelace z cukrové modelovací hmoty či marcipánu, jedlá krajka

Malba na potahovou hmotu samotná či v kombinaci se strukturováním či modelací

Osvědčené kombinace

Čokoládový korpus s lehkým krémem z mascarpone...

Čokoládový korpus s lehkým krémem z mascarpone...
... proložený čerstvým ovocem. Jahody, maliny, borůvky, ostružiny.....

Vanilkový korpus s kousky čokolády....

Vanilkový korpus s kousky čokolády....
s čokoládovou ganáží s vysokým obsahem mléčné či hořké čokolády

Čokoládový korpus...

Čokoládový korpus...
s náplní z mascarpone a čerstvého manga

Vanilkovo-citrónový korpus....

Vanilkovo-citrónový korpus....
s náplní z mascarpone a malin, odlehčený šlehačkou

Dort s překvapením...

Dort s překvapením...
po naříznutí se ze středu vysypou lentilky, gumové bombóny nebo minisušenky. Velmi oblíbené u dětí.

Vanilkový korpus napuštěný alkoholickou esencí s čokoládou a pomerančem..

Vanilkový korpus napuštěný alkoholickou esencí s čokoládou a pomerančem..
doplněný lehkým citrónovým šlehačkovým krémem. Oblíbený zejména dospělými ;)

Red velvet...

Red velvet...
s citónovým krémem z mascarpone a čerstvého sýra. Samozřejmě není problém udělat ho bez červeného barviva, pak je přirozeně světle hnědý.

Orientační ceník

Nejnáročnější u mých dortů je modelace a tedy i čas strávený prací na detailech. Proto velikost dortu nemá vždy přímo úměrný vliv na cenu. Každý dort je originál, ke každé zakázce přistupuji individuálně. Dorty nekopíruji, nežádejte prosím přesnou kopii dle fotky.

Dorty běžných tvarů (kulaté, oválné,čtverce, obdélníky):

- zdobené méně náročnou figurkou, jednoduchým reliéfem a dalšími prvky(viz. narozeninové dorty s méďou, kačkou, hlemýžděm).......1200 - 2000,- Kč

- zdobené náročnější figurou, reliéfem či květy (viz. divočák, kůň, lvice, polní kvítí).......1500 - 4500,- Kč

- dvoupatrové zdobené malbou a modelací (vlčí máky, jeleni, Maková panenka).....2000 - 4500,- Kč

3D dorty:

- dle velikosti a náročnosti propracování (želva, kabriolet)......1500 - 6000,- Kč

Vícepatrové a svatební:

- jednodušší bez modelace od 2100,- Kč (menší třípatrový nepotahovaný, zdobený živou kapradinou)

- potahované od 2500,- Kč

- zdobené figurkami a/nebo modelovanými květy od 3500,- Kč (4 patrový svatební dort s figurkami a fialovými kalami...9000,- Kč)

Dorty se speciálními dietetickými požadavky:

- bezlepkové, bezmléčné, bezvaječné, s přírodními barvivy........dle konkrétního požadavku, cena je většinou jen o málo vyšší než uvedená rozmezí